24.06.2017

Köpeğini Arabanın arkasında sürükledi(Çorlu)


"Gerçek iyilik insanın kendinden daha güçsüz bir canlıya olan merhametinde gizlidir"

Sen İnsanmısın be Alçak Yaratık ?

ÇORLU'da ARACININ ARKASINDA BAĞLADIĞI KÖPEĞİNİ KM.LERCE SÜRÜKLEDİ

23.Kasım.2016 En Son Haber Gazetesi

Tekirdağ’da kimliği henüz bilinmeyen bir sürücünün otomobilin arkasına bağladığı köpeği metrelerce sürüklemesine insanlar tepki gösterdi.



Görüntülerde bir sokak köpeğini aracın arkasına bağlanıp sürüklendiği görülüyor. Görgü tanıklarının anlattığına göre, çevredekiler hemen polise haber verdi ancak araç sahibi hızla olay yerinden uzaklaştığı için köpeğin son durumuna ilişkin bilgi alınamadı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından bir çok kullanıcı 'hayvanlara yapılan zulme sessiz kalınmaması' adına


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
Otomobil arkasına bağlanarak köpeğin sürüklenmesi fotoğraflarını gören Doğa ve Hayvanlarseverler Derneği üyeleri de, internet siteleri aracılığıyla otomobilin plakasını verip, sürücü hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernekten yapılan açıklamada, şöyle denildi: "Çorlu’da 39 EH 155 plakalı araç, Kore Mahallesi çıkışında meydana gelen olayda şahıs emniyet güçlerine bildirilmiştir. Ancak araç durdurulamadığı için köpeğin durumu belli değil. Açık ihbar niteliğinde olan bu görüntüleri sıkça paylaşarak bu masum cana bu işkenceyi yapan kişi veya kişilerin plakadan tespit edilmesini, adalet önünde suçlarının cezalarını çekmelerini sağlayalım."
Polis ekipleri, suç duyurusu üzerine otomobile bağladığı köpeği sürükleyerek götüren sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.








Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder