8.09.2016

Bir Yavru Köpeğin Mutlu Sonu



YAŞAM HAKKI TANINAN YAVRU KÖPEK JOY

Yeni doğmuş yavru bir köpek, kaldırımda terkedilmiş. unutulmuş yada iki ayaklı canavarlarca azarlanan ve korkudan kaçarken annesinin ağzından düşmüş, orada kalmış olabileceği kesin olarak bilinmiyor ama bilinen tek şey, onu orada çaresizce gören ve anında hayvan kurtarma derneklerine haber veren  insan gibi insanların henüz tükenmemiş olması. 



Olaya ilk müdahale eden ise Romanya/Reşita’da faaliyet gösteren ve uluslararası yardım kuruluşları niteliğine sahip Howl Of a Dog” (Bir Köpeğin Feryadı) adlı, önceliği hayvanları kurtarmak olan bir dernektir.


Kar amacı taşımayan, bağış ve sponsor gelirleri ile faaliyetlerini sürdüren derneğin elemanları zaman kaybetmeksizin köpeğin bulunduğu mahalle gider ve yavruyu alır merkeze getirir.



Joy adını verdikleri bebek köpekçik tüm diğer yavrular gibi çok sevimlidir, insanlara karşı sıcak kanlıdır, alın beni besleyin, yetiştirin, size minnettar kalırım dercesine, oyun ve tavırlarıyle herkesin sevgisini kazanır.



Temizliği, bakımı, muayenesi yapılan Joy, ilk günlerde ihtimamla sütle beslenir ve bu durum kendi kendine yem yeme becerisine kavuşuncaya kadar devam eder.



Ve mutlu son, 4 ay gibi kısa bir zaman içinde sıhhati, oyunu, aklı, sevimliliği ve insancıllığı ile kendisini gösteren yavru Joy’u Hollanda’lı bir aile sahiplenir.



 Kıyıda, köşede, yolda, kaldırımda her an tehlikelerle boğuşarak yaşamaya çalışacak olan, belkide daha hayatının ilk günlerinde yaşamının sona ermesi muhtemel olan minik yavrumuz artık yeni yuvasında çok mutludur, mutluluğunun göstergesi olan sevimliliği, sempatisi ve çeşit çeşit oyunlarıyle, sahipleri ile birlikte etrafındakilerede mutluluk dağıtır.




ETİKETLER : ROMANYA – REŞİTA – HOWL – SPONSOR – JOY 

BUNLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

     Tavşana Tekerlekli Protez

    Hayvan Sevgisi Üzerine







Bizi Takip Edin

Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder