21.09.2015

Hamile Kity ve Yavru Kedisi



5 AYLIK HAMİLE OLAN KİTY ve SAHİPLENDİĞİ MİNİK YAVRU KEDİSİ

Bayan Kity 5 aylık hamile iken bir tekir cinsi yavru kedi bulur ve sahiplenir. Şirinmi şirin , güzelmi güzel bir kız çocuğunu dünyaya getirdiğinde, yavru tekir kedisi 4 aylık bir zaman içinde büyümüştür artık.


Yakın dostları bebek enfeksiyon kapabilir endişesiyle Bayan Kity'i ikaz etmiş olsalarda , Kity onların uyarılarını dikkate almaz ve iki yavrunun birlikte büyümelerine karar verir.




Böylece hem çocuğu sevmeyi ve sevilmeyi öğrenecek, sorumluluk üstlenecek ve dünyada insanlardan başka canlılarında yaşam hakkı olduğunu kabul edecek hemde bebek yaşta yanyana yaşamalarından dolayı bebek küçük yaştan itibaren birtakım hastalık ve allerjik vakalara karşı aşılanmış olacaktır.


Bu günlerde bir yaşına gelmek üzere olan tekir kedimiz, bebekle okadar güzel anlaşıyorki , sanki bebek benim değilde onun çocuğu gibi. Her zaman onun yanında hiç ayrılmıyor, uyurken dahi yine yanında , patileri ile seviyor , koruma altına alıyor, sonuç olarak oldukça yerinde bir karar vermişimki, evin içinde onlarda mutlu bizlerde.










Widget for Blogger by blogokulu.blogspot.com/a>


.. Bizi Takip Edin
Bizi Takip Edin

Share 


Sık, sık  Kızım  Onunla oynarken, biz sadece  Onu  silip  gitmek  onu elleri  ve ağzı  sıkışmış  sevilmiş mışıl mışıllar.



                        Onlar  herzaman  böyle  yatmak  ve  birbirinden  uzakda  olamaz.

























Kedi çalarken  Kitty  onun  bebek  kardeşi sever 










































Bebek  banyo aldığında  kedi  her şeyin  tamam olduğundan  emin olmak  için  üzerine geliyor.

                                           Birlikte  değil  biran  bile yok




Yaşam  İçin  en iyi  arkadaş 




Seni  ne kadar çok  Sevdiğimi bilirsin 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder